لیست اختراعات رضا اسدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 45
تاریخ ثبت: 1398/01/20
خلاصه اختراع:

وزيكلهاي تك لايه غول پيكر (GUV) مدلهاي غشايي هستند كه ميتوان با استفاده از ميكروسكوپ ساختار و تغييرات آنها را به راحتي مشاهده كرد. اين وزيكلها مدلهاي بسيار پر طرفداري براي مطالعه وقايع مرتبط با غشاء ميباشند. امروزه از اين وزيكلها براي بررسي ويژگيهاي غشاء مثل خصوصيات بيوفيزيكي، موفولوژي، بررسي دومينهاي غشايي، بررسي فعاليت پمپ ها و كانالهاي پروتئيني، بررسي اثر داروها بر غشاء، فيوژن غشاء ها، كشف نحوه ورود پاتوژنها به داخل غشاء استفاده ميگردد. تكنيكهاي زيادي براي آماده سازي GUVها وجود دارد كه شامل هيدراتاسيون آرام، تبخير حلال و استفاده از روش الكتروفورميشن ميباشد و الكتروفورميشن كاراترين و راحتترين روش ميباشد. هدف اين اختراع ساخت دستگاه الكتروفورميشن با هيزينه بسيار كمتر براي آماده سازي وزيكلهاي غول پيكر ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/07/05
تاریخ ثبت: 1397/07/05
خلاصه اختراع:

مبدل حرارتي پاستوريزه كننده با استفاده از اشعه مادون قرمز حرارت داده مي شود كه اين عمل بسيار سيريع انجام مي شود و نياز به تجهيزات زيادي ندارد، بازه دمايي كه در اين روش اشعه مي تواند در سطح مبدل حرارتي ايجاد كند نسبت به روش هاي ديگر گسترده تر مي باشد، از اين رو در دستگاه مذكور با توجه به مقدار جريان عبوري مايع از مبدل، شدت تابش اشعه براي رسيدن به دماي مورد نظر قابل تنظيم است، و بسيار دقيق عمل مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/10
مالک/مالکان: محمدرضا اسدي
تاریخ ثبت: 1398/12/13
مخترع/مخترعان: محمدرضا اسدي
خلاصه اختراع:

دستگاه اتوماتيك برش محصول، هرس و گردافشاني درخت نخل در زمينه ماشين هاي باغداري و كشاورزي و با استفاده از علم مكانيك طراحي شده است. امروزه در كشور تقريبا تمامي محصولات خرما به روش سنتي داشت و برداشت ميشود كه داراي مشكلات و معايب عديده اي از جمله خستگي، اتلاف وقت، عدم ايمني نيروي كار و نياز به حضور تعدادي از كارگران در پايين درخت و... است. بالابر هايي نيز براي اين منظور طراحي شده كه بسيار بزرگ و سنگين بوده و عملا استفاده چنداني ندارد و مقرون به صرفه نميباشد.هدف بنده از طراحي اين اختراع طراحي وسيله اي تمام اتوماتيك است كه تمامي مشكلات گذشته را رفع نمايد. در اين اختراع ابتدا دستگاه به كنار درخت نخل آورده شده. سپس با استفاده از دكمه هاي كنترل، دستگاه را روشن و نحوه باز شدن چتر و كار مورد نظر مانند هرس يا گرد افشاني مطابق با هدف ما تنظيم ميگردد و در نهايت محصول نخل در درون چتر قرار گرفته و پايين آورده ميشود.

تاریخ ثبت: 1391/04/31
خلاصه اختراع:

در ماشين هاي كشاورزي بخصوص كمباين (ماشين برداشت غلات) در حين كار و برداشت غلات به علت خشك بودن محصول گرد و خاك زيادي توليد مي شود كه بيشترين ميتزان گرد و خاك در قسمت كوبنده و كاه پران كمباين ايجاد مي شود. از آنجايي كه موتور كمباين ها به كوبنده و كاه پران ها نزديك مي باشد بيشتر گرد و خاك توليدي به طرف موتور منحرف شده در نتيجه با كاركرد موتور و مكش هواي كثيف صافي هواكش پس از مدت كوتاهي كثيف شده و در بعضي مواقع تقريبا مسدود مي شود كه اين عامل باعث زيانهاي زيادي به موتور كمباين شده كه به تعدادي از آنها اشاره مي شود: 1- با كثيف شدن صافي هوا هوا نمي تواند به راحتي وارد موتور شده خلاء داخل منيفولد افزايش يافته و راندمان حجمي موتور كاهش مي يابد. كاهش راندمان حجمي موتور كاهش بازدهي و توان موتور را در پي خواهد داشت. 2- خلاء موجود در محفظه احتراق باعث مي شود تا روغن از اطراف رينگ روغن به داخل محفظه احتراق كشيده كه اين امر روغن سوزي كاهش روغن موتور و افزايش آلودگي هوا را به همراه خواهد داشت. 3- عبور ميزان كمي از گرد و غبار از فيلتر هوا و ورود به محفظه موتور سبب سايش پيستون سيلندر رينگها و ديگر اجزاء موتور مي گردد. 4- كثيف شدن زياد فيلتر هوا نياز به تعويض يا تميز كردن فيلتر هوا را افزايش مي دهد به طوري كه با هر دو يا سه ساعت كاركرد كمباين نياز به يكبار تعويض يا تميز كردن فيلتر هوا وجود دارد. كه اين امر سبب تلف شدن زمان و صرف هزينه مي گردد. در اين طرح به كمك يك روش مبتكرانه تمامي عيوب و نواقص فوق با صرف كمترين هزينه رفع شده اند تا جايي كه كمباين بدون وقفه به كار خود ادامه داده هوا به راحتي و بدون ممانعت به موتور وارد شده مشكل كم كردن روغن و آلودگي هوا وجود نداشته موتور دچار سايش زياد نشده و نياز به تعويض و تميز كردن مداوم فيلتر هوا وجود ندارد. اصول كار بدين صورت است كه يك منطقه كم فشار در منيفولد خروجي (به كمك معادله برنولي) ايجاد شده و از خلاء ايجاد شده در اين منطقه كم فشار به منظور تميز كردن هواي ورودي به صافي هوا استفاده مي شود . اين سيستم گرد و غبار ورودي به موتور را مكيده و آنرا از اگزوز خارج مي سازد. مكانيزم مورد استفاده از لحظه روشن شدن موتور تا زمان خاموش شدن آن وظيفه خود را به خوبي به انجام مي رسند. توصيف كامل اين مكانيزم به همراه شماتيكي از آن در بخش توصيف اختراع آمده است. همچنين طريقه كار دستگاه در فايل هاي تصويري به خوبي به نمايش درآمده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/19
مالک/مالکان: رضا اسدي
تاریخ ثبت: 1391/09/07
مخترع/مخترعان: رضا اسدي
خلاصه اختراع:

چوب لباسي نگهدارنده لباس در خودرو(چوبكار خودرو) چوب لباسي نگهدارنده لباس در خودرو ( چوبكار خودرو ) دستگاهي است كه زمينه فني آن مكانيكي مي باشد و در مواقع لزوم البه مودر نياز سرنشينان خودرو را د رمحل مناسبي نگهداري مي كند و فضاي كم و مناسبي را اشغال مي كند . و در مواقعي كه نيازي كه در آن نيست دو را ز منظر و دسترس مماس با سقف خودرو سفت و محك و بدون لرزش و سر و صدا قرارمي گيرد و در صورت نياز قابليت حمل با لباس را دارا مي باشد. در واقع يك صفحه نگهدارنده كه از يك طرف بين دسنگيره و بدنه خودرو پيچ مي شود و از طرف ديگر يك چوبكار با طراحي خاص را به وسيله لولا مماس با انحناي سقف نگه داري مي دارد و آن را در حالت عادي به خود چفت مي كند كه تكان نخورد و ايجاد مزاحمت و سر و صدا نكند و در صورت نياز با فشار دست از چفت خارج شده و عمود از دستگيره آماده آويزان كردن لباس مي شود. ضمناً قابليت جدا شدن از صفحه نگدارنده و حمل لباس و نصب مجدد آسان را نيز دارد.

تاریخ ثبت: 1391/11/23
خلاصه اختراع:

در اين بررسي ما براي اولين مرتبه با استفاده از تكنولوژي فيوژن پروتيين، فيوژن FimH.FliC را از سويه هاي بومي كشورمان به عنوان كانديد واكسن جديد عليه عفونت ادراري ايجاد شده توسط سويه هاي اشريشياكلي يوروپاتوژنيك ساخته و پس از بيان آن، بررسي خصوصيات پروتيين حاصله و مطالعات مختلف حيواني را انجام داده و احتمال استفاده از اين فيوژن پروتيين را به عنوان كانديد واكسن جديد مورد بررسي قرار داديم. به طور خلاصه مي توان گفت كه در مجموع اين مطالعه پروتيين فيوژن FimH.FliC را به عنوان كانديد واكسن جديد عليه عفونت ادراري ايجاد شونده توسط سويه هاي اشريشياكلي يوروپاتوژنيك معرفي كرد كه به خوبي توانست در اولين مرحله از مطالعه حيواني نتايج اميدواركننده اي از خود نشان دهد. البته براي معرفي اين كانديد واكسن مطالعات بيشتر حيواني در فازهاي ديگر بايستي انجام شود كه در صورت موفقيت آميز بودن اين نتايج مي توان اين كانديد واكسن را براي فازهاي انساني آماده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/28
تاریخ ثبت: 1392/02/24
خلاصه اختراع:

كربن هاي فعال به طور گسترده اي در صنايع تصفيه پساب و بازايابي فلزات باارزش مانند طلا مورد استفاده قرار مي گيرند. يافتن منابع اوليه ارزان قيمت، فراوان و تجديدپذير، به عنوان ماده اوليه توليد اين جاذب هاي كربني پر مصرف بسيار حائز اهميت است. كار حاضر به معرفي يكي از ضايعات كشاورزي (باگاس) به عنوان ماده اوليه مناسب براي ساخت كربن فعال پرداخته است. روش پيشنهادي براي فعال سازي باگاس: روش شيميايي؛ ماده شيميايي فعال ساز: كلريدروي؛ نسبت آغشتگي ماده فعال ساز با باگاس: 5/1؛ درجه حرارت بهينه فعال سازي: 550oC؛ و مدت زمان بهينه فعال سازي: 1 ساعت مي باشد. كربن تهيه شده از فعال سازي باگاس با كلريدروي، براي بازيابي طلا از محلول آبي حاوي كلريد طلا مورد استفاده قرار گرفت، و ظرفيت و سرعت جذب فوق العاده اي براي جذب طلا در مقايسه با كربن هاي فعال تجاري وارداتي از خود نشان داد. بنابراين كار حاضر از لحاظ بومي سازي فرايند توليد كربن فعال از اهميت ويژه اي برخوردار است.

تاریخ ثبت: 1392/06/12
خلاصه اختراع:

عفونت دستگاه ادراري جزو شايعترين عفونتهاي اكتسابي از جامعه و بيمارستان بوده بطوريكه آنرا در رديف دومين بيماري عفوني و نيز سومين عفونت معمول در بين عفونت هاي باكتريايي قرار مي دهند. اشريشياكلي يوروپاتوژنيك (UPEC) شايعترين و مهمترين عامل ايجاد اين نوع عفونت است. درمان روتين عفونت هاي ادراري علامت دار بر پايه استفاده از آنتي بيوتيك هاي مختلف است. مطالعات انجام گرفته در مناطق مختلف، مقاومت بالاي عوامل ايجاد كننده عفونت ادراري از جمله اشريشياكلي يوروپاتوژنيك را به بسياري از آنتي بيوتيك ها نشان داده كه اين مقاومت در حال افزايش نيز مي باشد. مطالعات انجام گرفته در ايران نيز مقاومت بالايي به آنتي بيوتيك هاي معمول در درمان عفونت ادراري را ذكر كرده اند و بسياري از سويه هاي UPEC عامل اين عفونت ها مقاومت چند دارويي داشته اند. بنابراين افزايش مقاومت به آنتي بيوتيك هاي درماني عفونت ادراري مي تواند آينده اين بيماري را با معضلات عظيمي مواجه كند. از طرف ديگر استفاده از آنتي بيوتيك ها به عنوان تركيبات شيميايي احتمال آسيب به بدن بيمار را نيز بالا مي برد. همچنين سويه هاي UPEC قادر به نفوذ به داخل سلول هاي مخاط ادراري و تشكيل منابع داخل سلولي بوده كه اين منابع داخل سلولي و اشكال شبه بيوفيلم آنها نيز سبب بي اثر شدن بسياري از آنتي بيوتيك هاي روتين در درمان عفونت ادراري مي شوند. از طرف ديگر برخي موارد عفونت دستگاه ادراري در صورت عدم درمان صحيح و به موقع به شرايط وخيمي مانند آسيب شديد كليوي، از كار افتادن كليه هاي بيمار و يا باكتريمي و سپتيسمي كشنده منجر مي شوند. اينها از دلايلي است كه لزوم طراحي يك واكسن مفيد را براي پيشگيري و يا درمان عفونت ادراري نشان مي دهد.

تاریخ ثبت: 1393/12/20
خلاصه اختراع:

عفونت دستگاه ادراري شامل عفونت مثانه و كليه از عفونت هاي بسيار شايع در انسان است كه با مرگ و مير قابل توجهي نيز همراه است. اشريشياكلي يوروپاتوژنيك و پروتئوس ميرابيليس دو پاتوژن اصلي ايجاد كننده اين عفونت ها بوده كه به ترتيب با داشتن فاكتورهاي ادهسينيFimH و MrpH در بيماريزايي شركت مي كنند. كانديد واكسنهاي قبلي عليه عفونت ادراري به دلايل مختلف از جمله بي توجهي به نقش سيستم ايمني ذاتي موفق نبوده اند. سيستم ايمني ذاتي از طريق رسپتورهاييبه نام Toll like receptors (TLRs) الگوهاي ميكروبي به نام PAMPsرا شناسايي كرده و باعث فعال شدن سيستم ايمني ذاتي و نيز ايمني اكتسابي عليه عفونت ادراري مي شود. مطالعات امروزي نشان داده است كه حضور TLR4در فعال كردن ايمني ذاتي در دستگاه ادراري ضروري است. امروزه نقش FimH به عنوان يك ليگاند TLR4در فعال كردن ايمني ذاتي و حتي اكتسابي مورد توجه واقع شده است. هدف اصلي ما از اين مطالعه قرار دادن آنتي ژن FimH سويه باكتريايي اشريشياكلي يوروپاتوژنيك در كنار آنتي ژن MrpH از سويه باكتريايي پروتئوس ميرابيليس بومي كشورمان بود تا از طريق فيوژ كردن اين دو پروتيين احتمال فعال شدن سيستم ايمني ذاتي توسط اين دو پروتيين را در يك ملكول واحد مورد بررسي قرار دهيم.پس از مطالعات بيوانفورماتيكي و ساخت فيوژن MrpH.FimH با روش اورلپ PCRو توليد پروتيين در وكتور بياني pET28aارزيابي پاسخهاي ايمني ذاتي اين پروتيين فيوژن روي رده هاي سلول سرطاني مشتق از مثانه و كليه نشان داد كه اين فيوژن قادر است از طريق اتصال به رسپتورهاي TLR4 و با توليد سيتوكينهاي IL-6 و IL-8 تحريك سيستم ايمني ذاتي را انجام دهد. همچنين فيوژن MrpH.FimH در مدل موشي توانست تعداد نوتروفيل ها در ادرار موشها را افزايش شاخصي دهد و نيز پاسخ سيتوكاين هاي IL-6 و IL-8 گروه فيوژن در بافت مثانه و كليه موشها در مقايسه با گروه كنترل به طور شاخصي افزايش يافت. در مجموع در اين مطالعه فيوژن پروتيين MrpH.FimH به عنوان يك ملكول جديد در تحريك سيستم ايمني ذاتي ساخته شد و به خوبي توانست پاسخهاي ايمني ذاتي را در سيستم In Vitro و In Vivo عليه عفونت دستگاه ادراري تحريك كند. همچنين ما براي اولين مرتبهمشاهده كرديم اگرچه ادهسين MrpH نتوانست در سيستم In Vitro پاسخ ايمني ذاتي قابل ملاحظه اي را ايجاد كند ولي قادر بود در محيط In Vivo تحريك قابل ملاحظه اي از ايمني ذاتي داشته باشد. البته در آينده مطالعات ايمنولوژي ديگري نيز روي تركيب MrpH.FimHانجام خواهد شد تا كارايي هاي ديگر اين تركيب عليه عفونت ادراري بررسي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/06/22
تاریخ ثبت: 1393/12/23
خلاصه اختراع:

مبدل حرارتي اين دستگاه پاستوريزه كننده با استفاده از اشعه مادون قرمز حرارت داده مي شود كه اين عمل بسيار سيريع انجام مي شود و نياز به تجهيزات زيادي ندارد، بازه دمايي كه در اين روش اشعه مي تواند در سطح مبدل حرارتي ايجاد كند نسبت به روش هاي ديگر گسترده تر مي باشد، از اين رو در دستگاه مذكور با توجه به مقدار جريان عبوري مايع از مبدل، شدت تابش اشعه براي رسيدن به دماي مورد نظر قابل تنظيم است، و بسيار دقيق عمل مي كند. اجزاي سازنده اين دستگاه عبارتند از : 1)محفظه مبدل حرارتي دستگاه 2)ترمو كوبل اندازه گيري دماي 3)والو كنترل كننده هاي جريان ورودي به مبدل حرارتي 4)منبع توليد كننده اشعه مادون قرمز 5)لوله هاي ورود و خروج نمونه به دستگاه 6)واريابل كنترل كننده ولتاژ ورودي به منبع توليد كننده اشعه مادون قرمز 7)لوله مارپيچ گرم كننده مايعات عبوري 8)بالانس تانك كه قبل از ورودي مايع به درون مبدل حرارتي دستگاه قرار دارد 9)مخزن ذخيره سازي نمونه فرآيند شده 10) قسمت زمان نگهداري فرآيند كه بعد از مبدل حرارتي قرار دارد 11) قسمت بازيافت حرارتي كه بعد از هولدينگ تايم قرار گرفته است 12) پمپ سانتر فيوژي 13) ميز كه اجزاي دستگاه بر روي آن نصب مي شوند. 14) عايق حرارتي پشم و شيشه كه روي قسمت حرارتي دستگاه را مي پوشاند.

موارد یافت شده: 45